Bekijk wat ik voor je kan doen

Vacatureteksten

De arbeidsmarkt is krap. Je redt het niet met teksten waarin je een flexibele, proactieve spin-in-het-web zonder 9-5 mentaliteit zoekt. Ik schrijf vacatureteksten die vertellen wat kandidaten echt willen weten. Natuurlijk afgestemd op de doelgroep. Werf je een creatieve Gen Z sollicitant? Of een technische millennial? Samen bepalen we wie je wilt bereiken. Daarna schrijf ik een tekst die leest als een trein en die voldoet aan de criteria van Google for Jobs.

Interviews

Een portret van het nieuwe MT-lid in de nieuwsbrief, een klantervaring op je website, de ervaring van een medewerker voor een vacaturetekst. Interviews geven een persoonlijke touch aan je externe communicatie. De juiste vragen stellen, stiltes laten vallen, doorvragen. Kortom: ik voer namens jou een goed gesprek. Met daarna een goed geschreven tekst in een vorm die we samen afspreken.

Taalcheck

Een tekst zou je visitekaartje moeten zijn, niet je ondergang. Taalfouten en grammaticamissers in je tekst? Dan is de lezer sneller weg dan jij ‘t kofschip kan zeggen. Schrijf zelf je teksten, dan zorg ik er daarna voor dat de zinnen goed lopen, de tekst foutloos is en dat de inhoud nog beter tot zijn recht komt. Natuurlijk zonder af te doen aan jouw eigen verhaal.

Persberichten

Een goed persbericht blijft niet onderin de mailbox van een redactie hangen, maar wordt overgenomen. Resultaat: free publicity. Welke ondernemer wil dat nu niet? Ik schrijf een prikkelend, wervelend en goed opgebouwd persbericht. Ik schrijf en herschrijf persberichten en denk met je mee over de beste opties om het te verspreiden.

Blogs

Bloggen is dé manier om kennis te delen en tegelijk het vertrouwen van klanten te winnen.  En het brengt je ook nog eens een betere vindbaarheid in Google, meer interactie met klanten en naamsbekendheid voor. Ik schrijf blogs die je vervolgens deelt op bijvoorbeeld je website en social media. De onderwerpen bepalen we samen op basis van een zoekwoordenonderzoek. Zo weet je zeker dat het blog gaat over wat je doelgroep wil weten.
Melissa Fransen

“De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren en de kwaliteit van jouw werk was top, dank daarvoor!”

Carolina Odriozola

“Saskia heeft de teksten voor mijn website voor Spaanse lessen geschreven. Ik vond de samenwerking met Saskia ontspannen en fijn. Ze had in no time door wat en hoe gezegd moest worden in de site, dat vond ik bijzonder.”

tekstschrijver Alphen aan den Rijn

Kies voor goed geschreven teksten

Zoek je een tekstschrijver voor je website? Liever je blogs uitbesteden? Geen omkijken meer naar je vacaturetekst? Ik schrijf voor jou goed geschreven, fr teksten, afgestemd op jouw doelgroep. Zit je met een andere tekstuele uitdaging dan je op deze pagina tegenkomt? Laat het me weten. Ik denk graag met je mee.