Wat kan ik voor je doen?

tekstschrijver Alphen aan den Rijn

Goed geschreven teksten

Tekstschrijver voor je website? Blogs uitbesteden? Geen omkijken meer naar je vacaturetekst? Goed geschreven teksten, afgestemd op de doelgroep die je wilt bereiken.
  • Webteksten
  • Blogs
  • Vacatureteksten
  • Taalcheck
  • Interviews
  • Teksten voor social media
  • Persberichten
Vraag een offerte aan

Dit biedt Goed Geschreven

Webteksten

Hoe vertaal je jouw kennis over je vak naar een goed leesbare tekst? Een tekst waarbij websitebezoekers niet gelijk naar de rechter bovenhoek gaan op zoek naar het kruisje. Schakel je mij in als tekstschrijver voor je website dan krijg je teksten die vertalen wat jij wilt uitstralen als ondernemer. Ik help je met webteksten die qua inhoud, lengte, tone of voice en zoekwoorden zijn afgestemd op de doelgroep.

Vacatureteksten

Een vacaturetekst die werkt als een magneet? Ik schrijf vacatureteksten zonder clichés. Geen flexibele, proactieve duizendpoten zonder 9-5 mentaliteit meer. Maar teksten die laten zien wat het gaaf maakt om bij jullie te werken, welke vraagstukken er op de nieuwe collega liggen te wachten. Natuurlijk afgestemd op de doelgroep. Werf je een creatieve Gen Z sollicitant? Of een technische millennial? Samen bepalen we wie je wilt bereiken. Daarna schrijf ik een tekst die leest als een trein en die voldoet aan de criteria van Google for Jobs.

Interviews

Een portret van het nieuwe MT-lid in de nieuwsbrief, een klantervaring op je website, de ervaring van een medewerker voor een vacaturetekst. Interviews geven een persoonlijke touch aan je externe communicatie. De juiste vragen stellen, stiltes laten vallen, doorvragen. Kortom: ik voer namens jou een goed gesprek. Met daarna een goed geschreven tekst in een vorm die we samen afspreken.

Persberichten

Een goed persbericht blijft niet onderin de mailbox van een redactie hangen, maar wordt overgenomen. Resultaat: free publicity. Welke ondernemer wil dat nu niet? Ik schrijf een prikkelend, wervelend en goed opgebouwd persbericht. Ik schrijf en herschrijf persberichten en denk met je mee over de beste opties om het te verspreiden.

Blogs

Bloggen is dé manier om kennis te delen en tegelijk het vertrouwen van klanten te winnen. Je geeft echt iets weg: tips, trics, do’s en dont’s op jouw vakgebied. Je krijgt er een betere vindbaarheid in Google, meer interactie met klanten en naamsbekendheid voor terug. Ik schrijf blogs die je vervolgens deelt op bijvoorbeeld je website en social media. De onderwerpen bepalen we samen op basis van een zoekwoordenonderzoek. Zo weet je zeker dat het blog gaat over wat je doelgroep wil weten.

Taalcheck

Een tekst zou je visitekaartje moeten zijn, niet je ondergang. Taalfouten en grammaticamissers in je tekst? Dan is de lezer sneller weg dan jij ‘t kofschip kan zeggen. Wanneer je mij inschakelt voor de eindredactie schrijf je zelf je teksten. Ik zorg er vervolgens voor dat de zinnen goed lopen, de tekst foutloos is en dat de inhoud nog beter tot zijn recht komt. Natuurlijk zonder af te doen aan jouw eigen verhaal.

Social media

We volgen, liken, delen en retweeten wat af.  Pakkende posts zorgen ervoor dat je connecties en volgers ambassadeur van je bedrijf worden. Ze dragen bij aan je naamsbekendheid binnen hun netwerk en ver daarbuiten. Goede teksten op social media hebben een olievlekwerking. Ik schrijf of herschrijf jouw teksten voor bijvoorbeeld LinkedIn, zodat wat je deelt ook echt gelezen wordt.