“Wat is het fijn samenwerken met Saskia. Door haar rust, kennis en ervaring weet zij interview-kandidaten op het gemak te stellen. Zo ontstaat een goede sfeer waarin zij haar vragen kan stellen om vervolgens een doelgroep- of mediumgericht artikel te schrijven. Ze is secuur, koppelt goed terug wat de status is van haar werk en weet te prikkelen.”

Gitte Peters, Het Spectrum

“Eens in de vier jaar zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Als politieke partij wil je dan jezelf laten zien. Als ChristenUnie Westerkwartier hebben wij er voor gekozen om een complete glossy uit te laten brengen. Omdat tekstschrijven een vak is, zijn wij op zoek gegaan naar een schrijver die ons verhaal kon overbrengen. Saskia heeft in een kort tijdsbestek alle artikelen van deze glossy geschreven. Ze heeft ons op een uitstekende manier weten te presenteren. Persoonlijk was ik zo tevreden over Saskia haar werkzaamheden, ook de teksten voor de diverse websites van TOP worden nu door haar uitgevoerd.”

Koos Siegers, ChristenUnie Westerkwartier –

”Saskia helpt ons alweer ruim een jaar met allerlei teksten, zoals blogs, vacatureteksten en externe communicatie. Onze wereld, die van het intellectueel eigendom, is vaak niet eenvoudig. Het is daarom belangrijk dat je als schrijver snel begrijpt wat er speelt en de brug kan slaan tussen de technische kennis van onze octrooigemachtigden en het grote publiek. En dat kan Saskia als geen ander. Ze schrijft scherpe, mooie en leuke verhalen die vooral heel erg prettig lezen. Daarnaast is Saskia ook nog eens een ontzettend leuk mens, waardoor het heel fijn samenwerken is.”

Paul Waldekker, EP&C

“Saskia heeft mijn website teksten herschreven. Om van mijn oude verhaal een nieuw verhaal schrijven heeft Saskia een erg fijn interview bij mij afgenomen en voorafgaand al vragen gesteld zodat we doelgericht de tekst naar boven haalden. Zij heeft ook door de ogen van mijn ideale klant meegekeken en zo nog wat extra tips gegeven of vragen gesteld. Ik heb erg fijn samengewerkt en ik ben erg blij met het eindresultaat! Ik kan Saskia van harte bij je aanbevelen.”

Linda Tukker, RT Praktijk Inzicht