Goed Geschreven | Wie ben ik?

tekstschrijver Alphen aan den Rijn

Ik ben Saskia van Berkel, freelance tekstschrijver uit Alphen aan den Rijn. Ik werk veel in de Randstad, maar nu online werken steeds makkelijker gaat, werk ook ik daarbuiten. Na mijn studie journalistiek werkte ik eerst een tijd in de werving en selectie en human resources. Dat verklaart mijn liefde voor goede vacatureteksten en arbeidsmarktcommunicatie. Maar eigenlijk ben ik dol op alle vormen van tekst. De juiste woorden, afgestemd op de juiste lezer. Daarvoor kun je bij mij terecht.

Wie ben ik?

En wie ben ik nog meer dan ‘tekstschrijver uit Alphen aan den Rijn’?
Saskia in bulletpoints:

  • Kritisch zijn zit in mijn DNA. Als ik je teksten niet goed leesbaar vind of je hebt ze ergens verstopt in de krochten van Google, dan zeg ik het je. Beloofd!
  • Werk je met mij samen, dan krijg je mijn humor erbij. En als je wilt, verwerk ik het nog in je teksten ook.

Wat doe ik?

Ik schrijf en redigeer teksten. Denk aan zakelijke blogs, vacatureteksten, nieuwsbrieven, human interest artikelen. Vul het rijtje maar aan. Dit doe ik voornamelijk voor bedrijven die het zelf lastig vinden of er geen tijd voor hebben.

Hoe werk ik?

Als we samenwerken doorlopen we de volgende stappen:

  • Live of online kennismaking: je legt me je tekstuele vraagstuk voor en we bespreken wat ik voor je kan doen.
  • Offerte: ik maak een offerte waarin we vastleggen wat ik ga doen, hoe ik dat ga doen en wat het kost. Wil je bijvoorbeeld alleen een webtekst? Of ook meta-descriptions? Wil je alleen een zakelijke blog? Of ook teksten voor je social media kanalen? In de offerte spreken we alles af.
  • Aan de slag: offerte akkoord? Dan ga ik aan het werk. We maken verdere afspraken over de aanleverwijze, deadlines, contactpersonen voor input en contactmomenten.

Wil je met me overleggen wat ik kan doen voor jouw teksten? Neem gerust eens contact met me op.

Bekijk mijn diensten