Portfolio Goed Geschreven

Hier vind je een selectie van mijn opdrachtgevers. Komt jouw logo hier ook?

Dit zeggen klanten over mij

Gitte Peters, Het Spectrum

“Wat is het fijn samenwerken met Saskia. Door haar rust, kennis en ervaring weet zij interview-kandidaten op het gemak te stellen. Zo ontstaat een goede sfeer waarin zij haar vragen kan stellen om vervolgens een doelgroep- of mediumgericht artikel te schrijven. Ze is secuur, koppelt goed terug wat de status is van haar werk en weet te prikkelen.”

Koos Siegers, ChristenUnie Westerkwartier –

“Eens in de vier jaar zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Als politieke partij wil je dan jezelf laten zien. Als ChristenUnie Westerkwartier hebben wij er voor gekozen om een complete glossy uit te laten brengen. Omdat tekstschrijven een vak is, zijn wij op zoek gegaan naar een schrijver die ons verhaal kon overbrengen. Saskia heeft in een kort tijdsbestek alle artikelen van deze glossy geschreven. Ze heeft ons op een uitstekende manier weten te presenteren. Persoonlijk was ik zo tevreden over Saskia haar werkzaamheden, ook de teksten voor de diverse websites van TOP worden nu door haar uitgevoerd.”

Paul Waldekker, EP&C

”Saskia helpt ons alweer ruim een jaar met allerlei teksten, zoals blogs, vacatureteksten en externe communicatie. Onze wereld, die van het intellectueel eigendom, is vaak niet eenvoudig. Het is daarom belangrijk dat je als schrijver snel begrijpt wat er speelt en de brug kan slaan tussen de technische kennis van onze octrooigemachtigden en het grote publiek. En dat kan Saskia als geen ander. Ze schrijft scherpe, mooie en leuke verhalen die vooral heel erg prettig lezen. Daarnaast is Saskia ook nog eens een ontzettend leuk mens, waardoor het heel fijn samenwerken is.”

Linda Tukker, RT Praktijk Inzicht

“Saskia heeft mijn website teksten herschreven. Om van mijn oude verhaal een nieuw verhaal schrijven heeft Saskia een erg fijn interview bij mij afgenomen en voorafgaand al vragen gesteld zodat we doelgericht de tekst naar boven haalden. Zij heeft ook door de ogen van mijn ideale klant meegekeken en zo nog wat extra tips gegeven of vragen gesteld. Ik heb erg fijn samengewerkt en ik ben erg blij met het eindresultaat! Ik kan Saskia van harte bij je aanbevelen.”

Eerst zien, dan geloven

Bekijk hier wat van mijn werk en beoordeel zelf of mijn schrijfstijl bij jou past.

 

Artikelen

Ik schrijf human interest verhalen, zoals voor Eva, maar ook kennisartikelen. Meestal interview ik dan een expert en schrijf dan vervolgens een artikel. Dit wordt vervolgens onder de naam van de expert geplaatst. Ghostwriting dus.
Voorbeelden van artikelen die ik schreef zijn:

Willemien heeft twee transgenderkinderen en een non-binair – EO
Asuntha Charles is directeur van World Vision Afghanistan – EO
De psycholoog: dit kan jij als werkgever doen om de wellbeing van je medewerkers te verbeteren – Assessio
HR-trend 2022: ‘Data driven HR past goed bij de menselijke kant van HR’ (pwnet.nl)

Blogs

Voor een aantal klanten schrijf ik maandelijks blogs. Ik interview de expert, schrijf het blog en dit wordt onder hun eigen naam gepubliceerd.
Voorbeelden van blogs die ik schreef zijn:
Van loopfiets naar trapfiets: zo werkt een dominant octrooi (epc.nl)
De Asset Management Experience – Veerenstael.nl
Klopt! HR & Recruitment | Referral programma (klopt-hr.nl)

Websites

Top Personeelsdiensten | Vind jouw baan hier!

Klopt! HR & Recruitment | Klopt! HR & Recruitment (klopt-hr.nl)

Spaans leren voor bedrijven – Carolina Odriozola – Spaans leren voor bedrijven (spaansodriozola.nl)

E.W. Design | Ontwerp & Mediabureau

Magazines

MP – Magazine Christenunie 2022 LR proef-5.pdf

Magazine Christenunie gemeenteraad

 

Vacatureteksten

Vacatureteksten staan vaak maar kort online, omdat ze daarna vervuld zijn. Wil je voorbeelden van vacatureteksten die ik schreef, neem dan contact met me op.

Dit schreef Jeroen Harmeijer van MBO Amersfoort over de vacatureteksten die ik voor hem schreef:

Jeroen Harmeijer van MBO Amersfoort

“Hoezo moeilijk om aan goed personeel te komen in deze tijd? Zelfs van onbekenden heb ik complimenten gekregen over de vacatures en de door jou gecreëerde vacatureteksten. Dat compliment wilde ik je niet onthouden. Voor alle drie de vacatures hebben we sterke nieuwe medewerkers gevonden. Je hebt de juiste vertaalslag weten te maken tussen de functie en mijn team en dat prachtig weten te verwoorden. Dit is meer dan “Goed geschreven”! Dank daarvoor.”